Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Σελήνη θα  βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα βελτιώσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και όλα τα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, που μπορεί να δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή η ημέρα είναι εξαιρετική για επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα  αλλά και για οτιδήποτε απαιτεί επικοινωνιακή μαεστρία ή αφορά δημόσιες σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλετε τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε την διάθεση και την ψυχολογία σας τίποτα το δυσάρεστο δεν θα προκύψει. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφορά οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μην προχωρήσετε σε άμεσες κινήσεις αν πρώτα δε νιώθετε σιγουριά για την κατάληξη. Δεχτικοί θα φανείτε σε προτάσεις φίλων, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, από την πλευρά σας θα εμφανιστείτε εσωστρεφείς ίσως και κάπως μυστικοπαθείς. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να εξηγήσετε τι είναι αυτό που νιώθετε, αναζητήστε αίτιες και λύσεις. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι δεν θα θελήσετε δεσμεύσεις, στόχος σας θα είναι η καθαρά σεξουαλική σχέση ή επαφή χωρίς περαιτέρω εξελίξεις. Σε περίπτωση που πλησιάσετε καινούργιο πρόσωπο, μάλλον θα αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θέλει λίγη προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε. Θα υπάρξουν δυσκολίες ως προς τη συνεννόηση σας, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποστασιοποιηθείτε απ κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να σκεφτείτε τι νιώθετε και τι θέλετε απ το ταίρι σας. Θα βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και προβληματισμοί, καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα δε θα θελήσετε να αγχωθείτε ή να πιεστείτε, ανέμελος και ξέγνοιαστος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, είναι πολύ πιθανόν να αναβάλετε ή να τρενάρετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας προβληματίζουν. Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε βιασύνες και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά. Σε οικογενειακά θέματα και γενικότερα σε υποθέσεις που απαιτούν ξεκαθάρισμα, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ηρεμία θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι απότομη ή αδιάφορη τότε θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε την ανάλογη αντίδραση. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ωριμότητα, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις καλό θα είναι να μην εξακολουθείτε να τις τρενάρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη, θα εμφανιστούν στην μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο αν προσπαθήσετε να διεισδύσετε στην βάση του εσωτερικού σας κόσμου, τότε θα καταφέρετε να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Έντονες θα είναι οι ερωτικές και σεξουαλικές σας διαθέσεις, σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για νέο ερωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά να προέρχεται από το μακρινό παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δε θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες, τυχερά ανοίγματα θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό σας. Δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς την νέα προοπτική που θα ανοιχτεί, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πάνω. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, αναλάβετε πρωτοβουλίες, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Οι μπερδεμένοι προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι πραγματικά θέλετε και επιδιώκετε. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις θα τονώσει τις διαθέσεις σας. Εσείς οι ευέξαπτοι προσοχή στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να κρατήσετε υπό έλεγχο τον θυμό ή τις εξάρσεις σας. Σε περίπτωση που σας πιέσουν ή υπάρξουν διαφωνίες απόψεων προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει την διάθεση να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες ή σχέσεις, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, ωστόσο δεν θα σας καλύψουν αυτά που θα ακούσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Καλό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, σε περίπτωση επανένωσης ίσως αργότερα να το μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Μια νέα πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, η απόφαση σας ναι μεν θα είναι παρορμητική, ωστόσο το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγών , έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα διακατέχεστε από ένα είδος μυστικοπάθειας, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, θα αποφύγετε να αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα υπάρξει έντονος διάλογος που θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αν επιλέξετε την αποξένωση τότε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε τη ψυχολογία σας. Εστιάστε στην έντονη ερωτική σας διάθεση, νυχτερινή ώρα θα προκύψει θερμό γεγονός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή στις φοβίες και στις ανασφάλειες σας δε είναι ανάγκη να δώσετε έκταση. Σε θέματα αλλαγών αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας στα καινούργια ενδεχόμενα, πιθανότατα δε θα έχετε διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Προσοχή σε τάσεις φυγής, σε ζητήματα που σας προβληματίζουν ή αγχώνουν προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Κοινωνική πρόσχαρη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις προσωπικές σας επαφές, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Εσείς οι πιεσμένοι που έχετε ανάγκη για ηρεμία και εκτόνωση βγείτε έξω με τους φίλους σας διασκεδάστε και ψυχαγωγηθείτε, θα είναι ο σωστός τρόπος για να αποφορτιστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Προτιμήστε δραστηριότητες και επαφές που σας αναζωογονούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, απ’ την μια θα θέλετε να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις, από την άλλη στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από ασφυκτικές υποθέσεις, έστω κι αν γνωρίζετε πως αυτές οφείλονται για την στασιμότητα σας. Για όσους από εσάς νιώθετε κάπως βαριά τη ψυχολογία σας, να ξέρετε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αλλάξετε την ατμόσφαιρα. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας παρασύρει ερωτικά!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση. Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες βγείτε έξω μιλήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η σημερινή όψη θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε τελικά να συνεννοηθείτε ή να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Έντονος θα είναι ο ερωτισμός σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο οι βλέψεις σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως να μην είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, αρνητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με εμμονική επιμονή. Αν μιλήσετε τεκμηριωμένα θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο προσωπικό σας θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή. Βελτιώνονται ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε τις πεσιμιστικές εικασίες. Σε περίπτωση που αναζητάτε δεσμεύσεις ή περιμένετε να σας δοθούν υποσχέσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, όλα θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, υποσυνείδητες φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, ενδέχεται να μπλοκαριστείτε συναισθηματικά και να οδηγηθείτε στην αδράνεια ή την αποφυγή. Σε δοκιμασία θα μπει η καρδιά σας, μια παλιά ερωτική σας υπόθεση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο δημιουργώντας διλλήματα. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν που είχατε πολύ καιρό να το δείτε θα σας προσεγγίσει με ιδιαιτέρως εκδηλωτική στάση, σκεφτείτε καλά πριν ανταποκριθείτε, κάπου θα υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καλλιεργήστε την υπομονή σας, καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική ίσως και κάπως απρόοπτη πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι απογοητευμένοι θα αλλάξετε διάθεση τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα νιώσετε πως όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν αρκεί να είστε σε ετοιμότητα. Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα μιλήσετε με αυθορμητισμό. Διατηρήστε τη σκέψη σας αισιόδοξη, βάλτε μπροστά την λογική και τον ορθολογισμό, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε και χαρά και εκνευρισμό, και πάθος και ζήλεια. Κάπως μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας, ενδέχεται να βγει στην επιφάνια η σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε αιχμηρά λόγια και απειλητικές υποσχέσεις. Σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να μην καμουφλάρετε τις προθέσεις σας, δείξτε ξεκάθαρα αν θέλετε επανασύνδεση ή αν στοχεύετε σε μια ερωτική βραδιά χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν στον εσωτερικό σας κόσμο, οι αρνητικές σας σκέψεις ίσως να σας δημιουργήσουν φοβίες και αναστολές δεν αποκλείεται να αναβάλετε τις προσεγγίσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξτε φιλική και ζεστή στάση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στεναχώρια, με αποφασιστική στάση απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα είναι θετικά οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Οριοθετήστε τον αρνητισμό και την αντιδραστικότητα σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα, συναναστραφείτε και συζητήστε. Θα λάβετε φιλικές προτάσεις για εξόδους, αφεθείτε στις φιλικές συντροφιές, αποφύγετε την μοναχικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, ωστόσο αν αφήσετε την ερωτική σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε θα γλυτώσετε από καβγαδάκια και κόντρες υπεροχής. Εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο ερωτικό πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σκεφτείτε ορθολογικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων αποφεύγοντας τις βιαστικές παρεμβάσεις. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές και ενστικτώδεις σας τάσεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν αντικρουόμενες απόψεις ή ακουστούν ιδέες που για τον δικό σας τρόπο αντίληψης είναι συντηρητικές, καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με αιχμηρά ή επιθετικά λόγια. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, έχετε διπλωματικές ικανότητες πάρτε την απόφαση να τις βάλετε σε λειτουργία. Ασχοληθείτε με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις, εσείς οι ίδιοι θα αναζητήσετε ξεκαθαρίσματα στόχων και αισθημάτων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια, δώστε προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και ρήξεις. Έντονη θα είναι η σεξουαλική σας διάθεση, αν εστιάσετε στον ερωτισμό σας τότε θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε από κάποιες πιεστικές καταστάσεις, που θεωρείτε πως η λύση τους δεν είναι της ώρας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έντονος ενθουσιασμός θα σας διακρίνει, προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στην δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις ή απαντήσεις θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τη στάση σας, οι επιπολαιότητες ενδεχομένως να μην μπορούν μετά να διορθωθούν. Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, όμορφα θα περάσετε, θα θελήσετε να ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο καθυστέρησης ή αναβολής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα εσωτερικό συναισθηματικό σύμπλεγμα, τα αισθήματα σας δεν θα είναι ξεκάθαρα. Αν κάνετε μια βαθιά συζήτηση με τον εαυτό σας, τότε θα βρείτε την άκρη του νήματος, προσπαθήστε να φανερώσετε στο ταίρι σας σκέψεις, αισθήματα και προβληματισμούς. Σήμερα ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο απ τα παλιά, έντονη έλξη θα παρατηρηθεί μεταξύ σας, ωστόσο σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης καλό θα είναι να το σκεφτείτε παρά πολύ καλά.

Πηγή: pierianews.gr