Τραμπ Επικρίνει το Fox News για την Εξασθένησή του απέναντι στους Δημοκρατικούς

Τραμπ Επικρίνει το Fox News για την Εξασθένησή του απέναντι στους Δημοκρατικούς

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέφρασε έντονη κριτική προς το Fox News τη Δευτέρα μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Υποστήριξε ότι το συντηρητικό κανάλι έχει γίνει «αδύναμο και μαλακό» απέναντι στους Δημοκρατικούς, με αφορμή την ανακοίνωση ότι θα πάρει συνέντευξη από την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον παρουσιαστή του Fox News Μπρετ Μπέιερ, ο οποίος θα συνεντευξιαστεί με τη Χάρις. Σε μια από τις δημοσιεύσεις του, τόνισε ότι θεωρεί πως ο Μπέιερ είναι πολύ επιεικής απέναντι στην αριστερά. Επιπλέον, έριξε βολές σε προσωπικότητες του δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του Νιλ Καβούτο.

Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε ότι η Χάρις έκανε μια σοφή επιλογή με τον Μπέιερ, ο οποίος φέρει την ετικέτα «Fair & Balanced», όμως πιστεύει ότι συχνά είναι πολύ ήπιος. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τη Χάρις να παραχωρεί συνέντευξη σε έναν πιο «σκληρό» δημοσιογράφο.

Ο Τραμπ δεν δίστασε να καταγγείλει και το Fox News, ισχυριζόμενος ότι «έχει χάσει εντελώς τον δρόμο του». Παρά την κριτική του, συνεχίζει να εμφανίζεται τακτικά στο κανάλι και πρόσφατα συμμετείχε σε προγράμματα του Fox, όπως στην εκπομπή που παρουσίασε η Maria Bartiromo.

Στην ανάρτησή του, ο Τραμπ δήλωσε ότι μπορεί να μην επισκεφθεί ξανά το κανάλι, καθώς θεωρεί πως οι περισσότερες εξωτερικές του εμφανίσεις καταλήγουν στο «τίποτα». Το Fox News δεν έχει απαντήσει προς το παρόν σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με τις δηλώσεις του Τραμπ.

Πηγή: documentonews.gr