Το τένις δεν είναι ΠΛΕΟΝ το άθλημα των λίγων.

Το τένις είναι τα παιχνίδια του Στεφάνου & της Μαρίας κάθε εβδομάδα.

Το τένις δεν είναι ένα μπαλάκι στην κοτσαδούρα του αυτοκίνητου.

Το τένις είναι η νίκη του  Σακελλαρίδη στην Αυστραλία για την Εθνική.

Το τένις είναι OI αγώνες της Βαλεντίνης από το Κιλκίς στα προκριματικά των Grand Slams.

Το τένις είναι η μάχη της Δέσποινας από την Πρέβεζα για αναρρίχηση ακόμα ψηλότερα

Το τένις είναι το όνειρο ενός μικρού ξανθού ψιλόλιγνου παιδιού που μικρός μπορεί να έχανε αλλά επέμενε και  έγινε αθλητής επιπέδου Federer με το όνομα Stef.

Και όχι μόνο αυτά.

Είναι η μυρωδιά όταν ανοίγεις μια κονσέρβα μπαλάκια τένις, το φιλέ με τις ατέλειωτες τρύπες όταν ξεκίνησες, τα τσιμεντένια γήπεδα, οι λακκούβες και τα μπαλώματα.

Είναι να ψάχνεις ελεύθερο γήπεδο για να κάνεις EXTRA προπόνηση, να ταξιδεύεις επί ώρες για να παίξεις το επόμενο παιχνίδι σου είναι η ευγενής άμιλλα και η μάχη στον αγώνα αλλά και στη ζωή.

Γιατί το τένις σε κάνει Μαχητή της Ζωής.

Το τένις είναι τελικά τρόπος ζωής.

-Αυτό είναι το δικό μας τένις…

Στο πρώτο πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Τέννις) της ανωτάτης κατηγορίας Επιπέδου 1 το όποιο διεξήχθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Όμιλο Αντισφαιρίσεως Γλυφάδας  με συμμέτοχη μονάχα των 56 πρώτων αθλητριών της χώρας, στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 14 ετών συμμετείχε και η συντοπίτισσα μας Ουσταμπασιδου Κατερίνα.

Δεν αρκέστηκε όμως μονάχα στη συμμέτοχη, για 4η  φορά με τις τρεις από αυτές συνεχόμενες στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, διακρινόμενη για το πάθος της και το ισχυρό ταμπεραμέντο της.

Προπονείται υπό την επίβλεψη και την ομάδα  του προπονητή αντισφαίρισης Μάριου Μιχαιλίδη στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, ώστε να υπόκειται  σε περισσότερη πίεση και ανταγωνισμό.

Θα πρέπει να τονιστεί η συμβολή ενός ακόμα  διακεκριμένου νεαρού Κατερινιώτη επιστήμονα του Κωνσταντίνου Τσιαμπέρα, επαγγελματίας της άσκησης και της υγείας που συστηματικά εργάζεται μαζί της πάνω στην εκγύμναση και ενδυνάμωση της ώστε να αναπτυχτεί το σώμα της ορθά και να αποφύγει τραυματισμούς που δύναται να σε κρατήσουν πίσω σε αυτές τις νεαρές ηλικίες.

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα  πρωταθλητισμού που ακολουθεί, ως μαθήτρια της Β’ Γυμνάσιου φροντίζει να βρίσκεται στους κορυφαίους του σχολειού της χάρη στην άοκνη και συνεχή βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς   και στις εξαιρετικές  καθηγήτριες ξένων γλωσσών που την υποστηρίζουν συνεχώς.

Με ποντιακή καταγωγή και ταπεινότητα που σπανίζει συνεχίζει έναν αγώνα ζωής τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων για να φτάσει εκεί που ο κάθε νέος ονειρεύεται…

Εμείς αναφανδόν μαζί της…

V A M O S  Κατερίνα!

Πηγή: pierianews.gr