Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης που έγινε στην Καράτουλα του Νομού Ηλείας οι Πρωταθλητές Παίδες του Αρχέλαου Κατερίνης παρέμειναν Πρωταθλητές.

Τα τρομερά παιδιά του Αρχέλαου Κατερίνης κατόρθωσαν να κερδίσουν όλους τους τελικούς και μια τρίτη θέση και με τις επιδόσεις και των άλλων αθλητών μας ανέβασαν ξανά τον Αρχέλαο στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών.

Οι διακριθέντες αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης είναι:

Σωκράτης Κωνσταντινίδης                             1ος Χρυσό μετάλλιο

Λευτέρης Παππάς                                           1ος Χρυσό μετάλλιο

Δημήτρης Παππάς                                         1ος Χρυσό μετάλλιο

Θανάσης Ευθυμιάδης                                     1ος Χρυσό μετάλλιο

Μενέλαος Βούλγαρης                                     3ος Χάλκινο μετάλλιο

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης. Ακόμα και οι αθλητές που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποια διάκριση έβαλαν το λιθαράκι με την συμμετοχή τους για να ανεβεί ο Αρχέλαος στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην γενική κατάταξη.


Συγχαρητήρια στους προπονητές του Αρχέλαου Κατερίνης Σάββα Τσεντίδη και Κώστα Ταμό. Άξιο δίδυμο με πολύ καλή συνεργασία. Οι πρωτεργάτες των επιτυχιών του Αρχέλαου Κατερίνης με σωστή και συστηματική δουλειά κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να κάνουν υψηλό πρωταθλητισμό και να διατηρούν τον Αρχέλαο κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και με καλή παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις.

Πηγή: pierianews.gr