Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την 50χρονη από την Αγία Πελαγία, με το Αθηναϊκό Πρακτορείο να μεταδίδει η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής νεκρή.

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας, με δύτες, drone, κλιμάκια της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές να «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τη γυναίκα, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, επέβαινε στο ίδιο όχημα όπου εντοπίστηκε νεκρός ο επίσης 50χρονος άνδρας χθες το μεσημέρι.

Κατα πληροφορίες είχαν μεταβεί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια του 50χρονου για να τα καθαρίσουν και να κόψουν χόρτα από τους γύρω χώρους.

Μαρτυρίες κατοίκων, που επικαλείται το Flashnews, ανέφεραν ότι στην προσπάθειά της να βγει από το αυτοκίνητο, η γυναίκα παρασύρθηκε προς τη θάλασσα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στη θάλασσα.

Τι είπε ο σύζυγός της

Μιλώντας σε εκπομπή του ΟPEN, o σύζυγος της αγνοούμενης ανέφερε νωρίτερα σήμερα πως μία ώρα από όταν είχαν φύγει από το σπίτι τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν πως βρέχει πολύ αλλά θα φύγουν.

«Η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε. Μέσα σε ένα λεπτό μας ξαναπήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να καλέσουμε το 112.

Όταν μιλούσε ο Κώστας άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει πιο έντονα. Έκανε σαν τρελή. Πήραμε το 112 και τους είπαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος.

Ο άνδρας τού είπε «έχει πάρει το νερό το αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι να κάνω».

Όπως προσθέτει, έπειτα χάθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία και δεν ξαναμίλησαν έκτοτε.

Πηγή: pierianews.gr