Άγρια συμμορία ανηλίκων στα νότια προάστια, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ληστρική επιδρομή στην Αργυρούπολη μαχαίρωσε έναν 17χρονο μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο και ξυλοκόπησε ανελέητα έναν 16χρονο για να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι.

Δύο ανήλικοι Αλβανοί συνελήφθησαν, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι μεταξύ των μελών της συμμορίας που ξυλοκόπησαν άγρια τον 15χρονο και τον 17χρονο.

Οι δύο αλλοδαποί, που είναι ηλικίας 16 και 17 ετών, ταυτοποιήθηκαν και κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, λίγο μετά τις 19:30, οι δράστες μόλις είδαν τους δύο ανήλικους στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσαν τον 17χρονο. Αμέσως μετά αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Πηγή: pierianews.gr