φωτο αρχείου

Οι Διοικήσεις  πέντε (5) ομάδων του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, σεβόμενες απόλυτα τις αποφάσεις της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θεωρώντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αντιπαραθέσεις και αντιδικίες μεταξύ των ομάδων, θα ήθελαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεδομένου ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στερείται εσόδων (αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, απροθυμία χορηγών), θεωρούμε ότι η οικονομική αρωγή της Συντεταγμένης Πολιτείας είναι ο μοναδικός τρόπος επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης του φετινού Πρωταθλήματος. Συνεπώς, εφόσον η υγειονομική κατάσταση της χώρας επιτρέψει τη σταδιακή επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, η ΕΠΟ θα πρέπει να καλύψει, είτε τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων, είτε το κόστος για την τήρηση του υγειονομικού Πρωτοκόλλου (το κόστος των tests), είτε και τα δύο, στο ιδανικότερο σενάριο.

Εμείς από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι οι ομάδες μας θα σεβαστούν και θα τηρήσουν πιστά το υγειονομικό Πρωτόκολλο, που θα ζητηθεί από τους Λοιμωξιολόγους και την Πολιτεία, καθώς πρωταρχικός σκοπός μας είναι η διασφάλιση και η προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας.

Προσδοκούμε ότι οι απόψεις μας θα εισακουστούν από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και την ΕΠΟ και θα συμβάλουν στην ασφαλή και γρήγορη επανέναρξη των Πρωταθλημάτων.

Οι Διοικήσεις των ομάδων σάς εύχονται

Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευτυχία σε όλο τον κόσμο

Με εκτίμηση,

Οι Διοικήσεις (με αλφαβητική σειρά):

Α.Ε. Καρίτσας, Α.Ο. Σελλάνων, Δίας Δίου, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και Οικονόμος Τσαριτσάνης

Πηγή: pierianews.gr