Με αφορμή της δημοσίευσης συγχαρητήριας επιστολής από την ομάδα ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ προς την ομάδα μας ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και τις ευχές για καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2, η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί από καρδιάς την Διοίκηση της ομάδας αλλά και όλους όσους απαρτίζουν αυτήν, τεχνικό τημ και αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, Αγαπητά μέλη του ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ,

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, τις ευχές σας και τη σκέψη σας να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά για αυτή την ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία της ομάδας μας!

Η σημαντική αυτή διάκριση ήταν κάτι που περιμέναμε και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επίπονη προσπάθεια όλης της φετινής αγωνιστικής περιόδου της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο.

Ευχόμαστε η επιτυχία της δικής μας ομάδας να αποτελέσει έμπνευση και μια επιπλέον ώθηση στις προσπάθειες της δικής σας ομάδας, για την κατάκτηση τίτλων, όπως επίσης αυτή να είναι η αρχή για το κτίσιμο ενός καλύτερου ποδοσφαίρου για την χώρα μας γενικότερα.

Ολόψυχα σας ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση που μας δίνετε και για την πολύτιμη στήριξή σας στην προσπάθειά μας για την συνέχεια! Ευχόμαστε τα καλύτερα για την ομάδα σας ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ.

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση

Οικογένεια Πετρόχειλου  & Οικογένεια Κεντεποζίδη

Πηγή: pierianews.gr