Η ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα τη διεξαγωγή των αγώνων της Ελλάδας με τον Ισημερινό το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά, για μια ιστορική άνοδο στην 1η κατηγορία του Davis Cup. Ποιες θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων.

Το tie της Ελλάδας με τον Ισημερινό θα πραγματοποιηθεί σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα, το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Θα είναι ένας αγώνας για τα πλέι οφ του World Group I του Davis Cup και η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει την άνοδο στο Group I.

Η Ελλάδα, η οποία πέτυχε back-to-back νίκες το 2022 απέναντι στην Τζαμάικα με 3-2 και στην Τυνησία με 3-1, θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην 1η κατηγορία του Davis Cup μετά από 19 χρόνια, από το 2004.

Στο tie θα δώσει το παρόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση της ελληνικής ομάδας.

Τα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκαν σε 30 ευρώ, 20 ευρώ και 10 ευρώ, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα από την πλατφόρμα του VIVA, αλλά και από όσα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Πηγή: pierianews.gr