Την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Μανόλο ξεπέρασε τα 5,86μ και έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στον τελικό του επί κοντώ. Ο Καραλής απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στο συγκεκριμένο ύψος, όμως η δεύτερη προσπάθειά του ήταν αψεγάδιαστη και του έδωσε το ρεκόρ.

Το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ ανήκε στον Κώστα Φιλιππίδη με 5,85μ. από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι το 2017.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μαζί με τον πατέρα και προπονητή του Χάρη Καραλή
Ο Εμμανουήλ Καραλής μαζί με τον πατέρα και προπονητή του Χάρη Καραλή EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής άρχισε τον αγώνα του από τα 5,30 τα οποία πέρασε με την πρώτη όπως και τα 5,40μ. και τα 5,50μ. Στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 5,65μ. και με την τρίτη τα 5,72μ.

Έπειτα ανέβασε τον πήχη στα 5,86μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη για να κάνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου και ακολούθως στόχευσε στα 5,92μ. με στόχο να πάρει την κορυφαία επίδοση στο επί κοντώ τόσο σε κλειστό όσο και σε ανοικτό στίβο δίχως να τα καταφέρει.

Το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ πήρε ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) με άλμα στα 5,40 μ. και στην τρίτη θέση ήταν ο Πέτρος Χατζίου (ΠΑΟ) με 5,30 μέτρα.

Δείτε το άλμα με το οποίο νωρίτερα ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,72μ.

Πηγή: pierianews.gr