Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 50χρονου από την περιοχή της Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Νέστορα Κάουρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Στις 8.3.2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα, ο Κάουρας Νέστορας, 50 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κάουρα Νέστορα σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κάουρας Νέστορας έχει ύψος 1.72 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε καφέ-μπεζ παντελόνι και πράσινη-καφέ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή: pierianews.gr