Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του 38χρονου, ιδιοκτήτη βενζινάδικου, που εκτελέστηκε στον Γέρακα είναι γεγονός.

Λίγες ώρες μετά τη φονική ενέδρα με τα Καλάσνικοφ που έστησαν στον 38χρονο, ο πατέρας του θύματος, Αναστάσιος Μήτσου, στέλνει το δικό του μήνυμα, υποστηρίζοντας αρχικά ότι «η νύχτα σκότωσε το παιδί μου». O πατέρας του 38χρονου εξαπολύει «πυρά» και κατά αστυνομικών, κατηγορώντας τους ότι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και «ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα».

 Το μήνυμα του πατέρα του θύματος

Ακολουθεί το μήνυμα του πατέρα του 38χρονου που δολοφονήθηκε στον Γέρακα

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου.  Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιαπί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπράβους για τα μαγαζιά του.  Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.  Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματίας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων. Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»

Πηγή: pierianews.gr