Την Κυριακή 16 Μαίου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Ηρακλή Λάρισας, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, έχοντας χτίσει ένα σερί συνεχόμενων νικών, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να συνεχίσει να διεκδικεί το στόχο της ανόδου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Δημητρίου, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Οι  υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Οι ποδοσφαιριστες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Πηγή: pierianews.gr