Μια παρουσιάστρια ειδήσεων της Οκλαχόμα των ΗΠΑ υπέστη εγκεφαλικό στον αέρα, έχανε τα λόγια της και αναγκάστηκε να διακόψει την εκπομπή το πρωί του Σαββάτου.

Η Τζούλι Τσιν του καναλιού Tulsa NBC μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση για την ακυρωμένη εκτόξευση του Artemis-I της NASA, όταν ξαφνικά ένιωσε ανίκανη να πει τις λέξεις του ρεπορτάζ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

Σαστισμένη, η Τσιν προσπάθησε να προχωρήσει στη μετάδοση, αλλά σύντομα βρήκε τον εαυτό της εντελώς ανίκανο να συνεχίσει.

«Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους», είπε τελικά, δίνοντας «πάσα» στην ομάδα μετεωρολογίας: «Ας προχωρήσουμε και ας πάμε στη μετεωρολόγο Άνι Μπράουν».

Δείτε το βίντεο:

Η Μπράουν ανέλαβε τη μετάδοση, καθώς η Τσιν ακουγόταν να προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη εκτός κάμερας.

«Τζούλι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, σε αγαπάμε τόσο πολύ», είπε η Μπράουν γελώντας. «Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες», πρόσθεσε η Μπράουν.

Έπαθε «την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό»

Δεν ήταν όμως απλώς «μία από αυτές τις μέρες» για την Τσιν, που δεν επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα μετά τη μετάδοση του καιρού.

Αντίθετα, οι συνάδελφοί της στην αίθουσα σύνταξης κάλεσαν ασθενοφόρο και η Τσιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Κυριακής, η Τσιν έγραψε στο Facebook για να εξηγήσει ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι ο γιατρός πίστευε πως έπαθε «την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό», «ανεβάζοντας» και μία φωτογραφία της.

Η Τσιν εξήγησε ότι ένιωθε καλά πριν από τη μετάδοση, αλλά ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά και γρήγορα:

«Το επεισόδιο φαινόταν να εμφανίστηκε από το πουθενά. Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερικώς την όρασή μου στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα, το χέρι μου μούδιασε».

«Ήξερα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα, όταν το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου στο autocue. Αν παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, ξέρετε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω την εκπομπή, αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: pierianews.gr