Συνεχίζει να παλεύει για την ζωή του ο 24χρονος στο νοσοκομείο, μετά τον τραυματισμό που είχε ανήμερα των Θεοφανίων. Ο Νεαρός έπεσε εχθές στη θάλασσα της Αμαρύνθου για να πιάσει τον σταυρό και χτύπησε στο κεφάλι με σοβαρά τραύματα στον αυχένα. Αφού τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες μπήκε νερό και στους πνεύμονές του κάτι που προήλθε από τα αρκετά λεπτά που έμεινε μπρούμυτα στη θάλασσα.

Συγκινεί το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Ιδρύτριας και Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ στέλνοντας τις θερμές ευχές στο 24χρονο ο οποίος παλεύει για τη ζωή του. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο νεαρός είχε γίνει δότης μυελού των οστών στον Σύλλογο.

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

“Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα.”

Ο 24χρονος που έχει σταθεί στο πλευρό του αδερφού του ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε δότης του μυελού των οστών.

“Λίγο Σάλιο αρκεί! Η χαρά των Χριστουγέννων για εμένα ήρθε σήμερα !! Έκανα κάτι που το ήθελα πραγματικά και πολύ ! Εύχομαι σε όλο το κόσμο Υγεία και χαρές! και Σε εκείνους που βρίσκονται στα νοσοκομεία να έχουν γρήγορη ανάρρωση και περαστικά !!!!! Καλά Χριστούγεννα! Δώσε αίμα -> δώσε αιμοπετάλια-> Γίνε Δότης μυελού με λίγο Σάλιο -> Σώσε μια ζωή ! Γίνε ένας ήρωας στα μάτια του ανθρώπου που σε χρειάζεται ! Ενημερώσου !”, είχε ανεβάσει ο 24χρονος στο Facebook.

eviathema.gr

Πηγή: pierianews.gr