Το αύριο της Ελληνικής Άρσης Βαρών άφησε ζωηρό το ελπιδοφόρο αποτύπωμα του  στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που έγινε την Παρασκευή 31.03.2023 με τη συμμετοχή των μαθητών αθλητών και αθλητριών από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας στο ΔΑΚ Κατερίνης και διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής αγωγής Πιερίας και την Αρωγή του Δήμου Κατερίνης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την παρουσία αλλά και την πολύτιμη συμβολή του ομοσπονδιακού προπονητή,  Κώστα Καραποστόλη, που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης αλλά και του ομοσπονδιακού προπονητή, υπεύθυνου για την ανάπτυξη του αθλήματος Πέτρου Αρκουδέα. 

Στο μήνυμα που απέστειλε η πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη χαρακτήρισε τους μαθητές αθλητές ως ‘’το  αύριο  του αθλητικού και του Ολυμπιακού ιδεώδους’’ ευχόμενη από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλους τους αγώνες κάθε μορφής που θα δώσουν στη ζωή τους. Το μήνυμα ανέγνωσε η ταμίας της ΕΟΑΒ  Φιλιππία Κοχλιαρίδου, η οποία εκπροσώπησε την Πρόεδρο και συνολικά  την ΕΟΑΒ, στους αγώνες.

Με την παρουσία τους τίμησαν, εξάλλου,  τους αγώνες  η Βουλευτής Πιερίας της  Ν.Δ. κ. Αννα Μάνη Παπαδημητρίου, η Βουλευτής Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ, Μπετή Σκουφά ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας της ΝΔ  Σάββα Χιονίδη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η Διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ Τριανταφυλλίδου, από την σχολική επιτροπή ο κ Παπαγεωργόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, του Δήμου Κατερίνης και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ ο κ. Ιωάννης Νταντάμης.

Oι αθλητές μπορούν να μπαίνουν στον σύνδεσμο: https://ontitoulis.zenfoliosite.com/zg/arsivaron-sxoliko για να κατεβάσουν τις φωτογραφίες που επιθυμούν. Κωδικός εισόδου : arsivaron. Οι φωτογραφίες θα ανέβουν στις 3 Απριλίου, από τον φωτογράφο κ. Οδυσσέα Τουλή, παλιό αθλητή άρσης βαρών του Σπάρτακου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: pierianews.gr