Τραγωδία σημειώθηκε στο Μεσολόγγι, μετά τον θάνατο μιας 50χρονης το βράδυ της Παρασκευής (29/09), η οποία διαμελίστηκε καθώς μπλέχτηκαν τα μαλλιά της σε μηχανή κρεοπωλείου, την ώρα που πήγαινε να την καθαρίσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φρικτό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης της άτυχης γυναίκας, η οποία υπέστη σοκ.

Η 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή που κόβει κρέας και εκτιμάται ότι μπλέχτηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα.

Όπως δήλωσαν μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr, η γυναίκα καταγόταν από την Αλβανία. Έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την κόρη της και τον γιο της, τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό από τον άνδρα της.

Πηγή: pierianews.gr