ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΡΙΧΩΝ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χάνουν την αυτοεκτίμησή τους αντικρίζοντας την εικόνα τους στον καθρέφτη και βλέποντας πως η πυκνή τους κόμη έχει χαθεί ανεπιστρεπτί. Οι περούκες ή τα περουκίνια δεν είναι ασφαλώς μόνιμες και καλαίσθητες λύσεις. Όσο για το στυλ «γλόμπος», μπορεί για κάποιους να είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσουν την τριχόπτωση, εντούτοις οι περισσότεροι θα ήθελαν να επιστρέψουν στο προηγούμενο status quo της πλούσιας κόμης.

Η FUE είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών και τείνει να επικρατήσει διεθνώς, καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική. Οι ενδείξεις για να υποβληθεί κάποιος σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE είναι :

(1) Όταν υπάρχει μειωμένη ελαστικότητα δέρματος

(2) Όταν ο υποψήφιος δεν επιθυμεί να έχει ράμματα και γραμμική ουλή

(3) Όταν η δότρια περιοχή είναι περιορισμένη λόγω προηγούμενων επεμβάσεων

(4) Σε διορθωτικές επεμβάσεις όταν θέλουμε να διορθώσουμε ουλές

(5) Όταν θέλουμε να κάνουμε μεταμόσχευση τριχών σε φρύδια και γένια

(6) Όταν έχουμε μικρής έκτασης περιστατικά όπου απαιτούνται μικρός αριθμός τριχοφυλακίων

Επίσης, η χρονική διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζεται από τις εκάστοτε ανάγκες του υποψηφίου (έκταση αλωπεκίας) και από τη μέθοδο που ακολουθείται.

Ο Δερματολόγος Γιώργος Λιόσης πέραν της εξειδίκευσης και της Πολυχρόνης εμπειρίας που έχει αποκτήσει στην αντιμετώπιση των τριχών και του τριχωτού έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 4000 μεταμοσχεύσεις τριχών σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και σε Αραβικά Κράτη. Η Μεταμόσχευση Τριχών πραγματοποιείται αποκλειστικά από τον ίδιο με την πλέον σύγχρονη μέθοδο eFUED.

 

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΡΙΧΩΝ ΑΘΗΝΑ

Δνση Ιατρείου : Κηφισίας 12, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 6976772848 ή στο 2110128451

Πηγή: pierianews.gr