Δεν ήξερε τι έκανε ένας 47χρονος, ο οποίος σε νησί των Σποράδων μέθυσε, βρισκόταν εκτός εαυτού και όταν πήγαν αστυνομικοί να τον συλλάβουν, έσπασε το παρμπρίζ του περιπολικού με κεφαλιά (!) και προκάλεσε φθορές στο Αστυνομικό Τμήμα όπου μεταφέρθηκε.

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε ερήμην στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κρίθηκε ένοχος για βία κατά υπάλληλων κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 29 μηνών και χρηματική ποινή 200 ημερήσιων μονάδων προς 2 € η καθεμία, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το επεισόδιο έγινε το 2020 σε νησί, ο 44χρονος τότε κατηγορούμενος εντοπίστηκε να οδηγεί όντας εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να υποβληθεί σε αλκοτέστ, ωστόσο, εκνευρίστηκε και προσπάθησε να τους απωθήσει.

Ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε με το κεφάλι του το παρμπρίζ του περιπολικού, το οποίο έσπασε, ενώ έβρισε και άσκησε βία κατά των αστυνομικών.

Όταν οι αστυνομικοί τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ξήλωσε μια σωλήνα από την τουαλέτα. Την επόμενη ημέρα, όταν ξεμέθυσε κατάλαβε τι είχε κάνει και ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς, έκλαψε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποκατέστησε με έξοδά του τις ζημιές.

Πηγή: pierianews.gr