Νεκρός βρέθηκε ένας 50χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών στο νοσοκομείο «Αττικόν», σε τουαλέτα για το κοινό, μη προσβάσιμη, λόγω εργασιών, κατά το τελευταίο διάστημα.

Η δυσοσμία οδήγησε τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο εκτιμάται ότι ο 50χρονος έκανε χρήση ουσιών, όπως φάνηκε από τα ευρήματα στη σορό του.

Πρόκεται για ασθενή, με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος είχε νοσηλευτεί δύο φορές, από τον περασμένο Μάρτιο, στο ίδιο νοσοκομείο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα, καθώς δεν τηρούσε τους κανόνες νοσηλείας.

Και τις δύο φορές είχε εξαφανιστεί, μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν προχωρήσει στην έκδοση πειθαρχικών εξιτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει αντιληπτό, ότι ενώ νοσηλευόταν, εξακολουθούσε να κάνει χρήση ουσιών και εκτιμάται ότι γνώριζε καλά σε ποιο σημείο θα μπορούσε να απομονωθεί.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος του θανάτου του και, φυσικά, πόσες ώρες μεσολάβησαν μέχρι τον εντοπισμό της σορού του.

Πηγή: pierianews.gr