Ο Λαρισαίος μουσικός Γιάννης Χριστώνης παρουσίασε τον νέο τραγούδι του Bluefunk  Project, Moonlight Blues (Blues/ Rock/ Country), την Παρασκευή 10 Μαρτίου, μέσω του Youtube και έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες προβολές. Έναυσμα για τη δημιουργία του κομματιού, αποτέλεσαν οι διηγήσεις, του πρόωρα χαμένου ταλαντούχου μουσικού Τάσου Χριστώνη,” για όσα βίωσε κάτω από το σεληνόφως της ερήμου” του Ν. Μεξικού των ΗΠΑ, στον αδερφό του Γιάννη,

Το κομμάτι αυτό αφιερώνεται από τους δημιουργούς του στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και στις οικογένειες τους.

Οι στίχοι είναι του Γιάννη Χριστώνη και η σύνθεση της μουσικής ανήκει σε αυτόν και τον Τάσο Λυτρίδη. Οι μουσικοί Γιάννης Λύτρας, Βάγιος Αλεξόπουλος, Βασίλης Λιάκος, Θοδωρής Τριανταφύλλου, Δημήτρης Μαραμής εκτέλεσαν το κομμάτι. Την ενορχήστρωση έκαναν ο Τάσος Λυτρίδης και ο Δημήτρης Μαραμής. Η καλλιτεχνική φωτογραφία και το βίντεο μοντάζ έγινε από το Γιώργο Χριστώνη ενώ η παραγωγή από τους Δημήτρη Μαραμή και Γιώργο Μiγκα (Pink Studio Production). Στο βίντεο συμμετείχαν με τις μηχανές τους οι Δημήτρης Μουρτασάγκας ( Chopper Riders Larissa M.c.c ) και Κώστας Παπακωνσταντίνου (Crusaders). Ο δίσκος ”Turquoise Sky” που περιλαμβάνει το τραγούδι, θα ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία δύο νέων τραγουδιών.

Πηγή: pierianews.gr