ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ 63χρονου ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Προφυλακίστηκαν ο 63χρονος από Άγιο Παντελεήμονα και ο 40χρονος Αιγύπτιος που κατηγορούνται αντίστοιχα για ασέλγεια σε βάρος 2 ανήλικων αγοριών και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

  • Για τον 63χρονο υπήρξαν καταγγελίες της οικογένειας των παιδιών ότι προσέγγισε σε πλατεία της περιοχής τα δυο ανήλικα παιδιά και με δόλωμα χρήματα τα οδήγησε σε σπίτι και τα κακοποίησε. Το στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι τα κακοποιούσε επί δέκα ολόκληρες μέρες με τον συγκεκριμένο τρόπο. Τα παιδιά κάποια στιγμή δεν άντεξαν και αφηγήθηκαν τον εφιάλτη στη μητέρα τους η οποία πήγε απευθείας στην υποδιεύθυνση ασφάλειας ανηλίκων κι έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία.
  • Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 40χρονος Αιγύπτιος φερόμενος βιαστής της 14χρονης κόρης του στα Πατήσια. Η 14χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πιει για να ξεχάσει όσα περνούσε από τον πατέρα της, τα τελευταία 3 χρόνια. Ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Πηγή: pierianews.gr