Υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι αρχές ασφαλείας, για να λύσουν το μυστήριο με την συμπλοκή μέσα σε νυχτερινό κέντρο στη Νέα Ιωνία, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τα πράγματα δείχνουν να είναι μέχρι στιγμής αρκετά περίπλοκα, με το επικρατέστερο όμως σενάριο να αναφέρει ότι ο νεκρός άνδρας ήταν θαμώνας στο κατάστημα και δεν είχε καμία σχέση με την παρέα των εφτά ανδρών που άρχισαν να πυροβολούν.

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς επίσης και μιας γυναίκας σερβιτόρας, δίνουν αντικρουόμενες περιγραφές για τα όσα έγιναν μέσα στο κατάστημα.

Οι έξι κάλυκες που βρέθηκαν, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από τι όπλο είναι, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ήταν δυο τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζει σοβαρά η ασφάλεια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα επτά άτομα μπήκαν στο κατάστημα και κάθισαν σε ένα χώρο που ήταν πιο απομακρυσμένος από τα υπόλοιπα τραπέζια.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ενώ η σερβιτόρα είχε προλάβει να τους πάει μόνο ποτήρια με νερό, ξαφνικά οι επτά άνδρες σηκώθηκαν να φύγουν και λίγο πριν φτάσουν στην εξώπορτα έπεσαν οι πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο θαμώνας που ήταν μόνος του στο κατάστημα.

Αμέσως μετά όλοι έτρεξαν να εξαφανιστούν, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε.

Ακόμα τα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα, καθώς δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο που να υποδηλώνει ποιος είναι.

Πάντως υπολογίζουν οι αστυνομικοί ότι έχουν να κάνουν με άτομο ηλικίας 35 έως 40 ετών και σήμερα θα αναζητήσουν μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων κάποιο στοιχείο που ίσως τους βοηθήσει.

Για την παρέα των δραστών οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για αλλοδαπούς που προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στη συμφωνία που συζητούσαν και κατέληξε στο να ανοίξουν πυρ μέσα στο κατάστημα.

Πηγή: pierianews.gr