Σαρωτική για ακόμη μια φορά η δική μας Αντιγόνη Τσούγκα που από ότι φαίνεται όντως ασταμάτητη κατέκτησε για μία ακόμη φορά ένα ακόμη τουρνουά στην Καβάλα.

Ένα ακόμη τουρνουά αυτή τη φορά Τριεθνές Κ16, στο οποίο πήραν μέρος και αθλήτριες από Βουλγαρία και Σκόπια, η Αντιγόνη Τσούγκα κατέκτησε και σήκωσε το κύπελλο της πρώτης Θέσης για ακόμη μια φορά όχι περισσότερο από μία εβδομάδα από το προηγούμενο τουρνουά της Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά ξεκίνησε την 3η του μηνός και τελείωσε την 5η.

Ξεκίνησε τον πρώτο της αγώνα κερδίζοντας με 4-1/4-2, και συνέχισε με τον δεύτερο της την ίδια ημέρα 4-0/4-0.

Περνώντας την πρόκριση στους 8 έπαιξε και προκρίθηκε σε έναν σχετικά δύσκολο αγώνα 2-4/4-2 και ΤΒ στα 7-2 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό τον οποίο και κατέκτησε χωρίς μεγάλη δυσκολία 6-1/6-4 κατακτώντας και κερδίζοντας την πρώτη θέση σηκώνοντας για άλλη μία φορά το κύπελλο του νικητή ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου.

Σε ένα τόσο δύσκολο τουρνουά Τριεθνές ακόμη μία φορά η Αντιγόνη Τσούγκα απέδειξε την αξία της σε όλους τους τομείς όχι μόνο στο παιχνίδι της αλλά και με την άψογη συμπεριφορά της μέσα και έξω από το γήπεδο με όλες τις συναθλήτριες της και με τους παράγοντες και διοργανωτές των αγώνων.

Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια τον προπονητή της Κο Χρήστο Μαρινίδη του ομίλου Λιτόχωρου το σχολείο της Πλάτων της Κατερίνης την υπεύθυνη της τάξης την Κα Άννα Παπαβασιλείου για την πολύτιμη στήριξη τους.

Πηγή: pierianews.gr