Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη

Η ομάδα γυναικών έκλεισε με θετικό πρόσημο το Σαββατοκύριακο για το Βόλεϊ του Πιερικού. Μετά την σπουδαία νίκη των ανδρών το Σάββατο επί της ομάδας του ΑΟ Αιγιαλέων με 3-0 και τη σταθεροποίηση στην πρώτη θέση του Δ΄ Ομίλου της Pre-League, τα απίθανα κορίτσια του Κώστα Σαρρή, οι μαθήτριες Γυμνασίου – Β’ Λυκείου, μαζί με την άξια Μελίνα, αν και ηττήθηκαν το Σάββατο στην Κοζάνη από τους Πάνθηρες, την Κυριακή ανέκτησαν το ψυχικό σθένος πετυχαίνοντας και πάλι την μεγάλη ανατροπή στην Κατερίνη κερδίζοντας με 3-2  την πρωτοπόρο και πιθανή πρωταθλήτρια ομάδα των Γρεβενών για την Β΄ Εθνική Γυναικών της ΕΣΠΕΜ.

Τα κορίτσια του Πιερικού, που πριν από λίγο καιρό στέφτηκαν πρωταθλήτριες στο πρωτάθλημα των κορασίδων, για μια ακόμη φορά προσέφεραν απίστευτες συγκινήσεις στους ρομαντικούς φίλους του Βόλεϊ. Διαφήμισαν το άθλημα και πιστοποίησαν την ομορφιά και την ξεχωριστή ενέργεια που προσφέρει ο αθλητισμός σε κάθε νέο και νέα που συμμετέχει σε μια αθλητική δραστηριότητα. Όταν απομονώνεται η βία, η καχυποψία και η άρρωστη νοοτροπία του κατεστημένου, τότε στις νίκες, στις ήττες, στις χαρές και στις λύπες αποθεώνονται όλα τα συναισθήματα των αθλητών και των αγνών φιλάθλων.

Στην εποχή των εχθροπραξιών, της εγκληματικότητας, της σήψης και της διαφθοράς, χρειάζονται στήριξη και προβολή οι εκδηλώσεις της ζωής που προάγουν την ευγενή άμιλλα, τον υγιή συναγωνισμό και στεγάζουν την νεολαία σε χώρους ψυχοσωματικής άθλησης.

Η Χρυσάνθη, η Κατερίνα, η Όλγα, η Έλενα, η  Βασιλεία, η  Ελευθερία, η Ελπίδα, η Ηλιάνα, η Μαρία, η Ναταλία και η Μελίνα εκφράζουν αυτήν την αισιόδοξη νότα στην πολύπαθη κοινωνία μας. Οι φορείς οφείλουν έμπρακτα να ενισχύσουν όλες τις αθλήτριες, όλους τους αθλητές, όλα τα αθλήματα, όλους τους συλλόγους γιατί η ελπίδα μας για το μέλλον είναι οι νέες και οι νέοι, από την μια μέχρι την άλλη άκρη της Ελλάδας.

Πηγή: pierianews.gr