Νεκρό λόγω πνιγμού βρέθηκε χθες ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο, αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε, πετάχτηκε στον Σηκουάνα, στα βορειοδυτικά προάστια του Παρισιού, από ένα ζευγάρι συμμαθητών της, το οποίο συνελήφθη, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο το οποίο επικαλείται αστυνομικές και δικαστικές πηγές.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ένα αγόρι και η φίλη του, ηλικίας 15 ετών, «χτύπησαν και πέταξαν» στον Σηκουάνα τη 14χρονη, η οποία, σύμφωνα με πηγές, ήταν θύμα παρενόχλησης.

Η μητέρα του αγοριού, η οποία συνελήφθη, τηλεφώνησε στην αστυνομία χθες, γύρω στις 19.00 τοπική ώρα, για να καταγγείλει ότι ο γιος της και η φίλη του είχαν μόλις χτυπήσει μια συμμαθήτριά τους και είχαν τραπεί σε φυγή, σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια περιέγραψε στην αστυνομία, μεταξύ 16.00 και 17.00 τοπική ώρα, ο γιος της «της ανακοίνωσε ότι είχαν μόλις χτυπήσει ένα κορίτσι και εκείνο είχε πέσει στον Σηκουάνα», ανέφερε η εισαγγελία.

Η μαρτυρία της βοήθησε τις αρχές να εντοπίσουν τη σορό της 14χρονης, η οποία έφερε «ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο», διευκρίνισε η εισαγγελία.

Πηγή: pierianews.gr