Στοίχημα Παρασκευής: Σημαντικές αναμετρήσεις Ευρώπης

Αρκετά από τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκινούν τις αγωνιστικές τους από σήμερα Παρασκευής, όπως η Μπουντεσλίγκα, η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και η Γαλλία.

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (21.30)

Μεγάλη ανατροπή από το 70′ και μετά για τη Ντόρτμουντ μέσα στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά στο τέλος κέρδισε με 3-2. Η επιστροφή ορισμένων ποδοσφαιριστών την ανεβάζουν εκ νέου επίπεδο και έτσι μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους έξι βαθμούς. Σημαντικό και το σημερινό ματς με την Φράιμπουργκ, που βρίσκεται δυο θέσεις κάτω.

Μέσα από τα χέρια της έχασε μια σημαντική νίκη η Φράιμπουργκ, καθώς προηγήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Μπίλεφελντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ για το τελικό 2-2. Έτσι σπατάλησε μια καλή ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, που παραμένει έστω και οριακά. Δυσκολότερο σαφώς το σημερινό εμπόδιο της Ντόρτμουντ και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλό μομέντουμ η Ντόρτμουντ, που επιθετικά είναι καλά, αλλά στο ίδιο σκέλος μπορεί να δημιουργήσει και η Φράιμπουργκ. Λογικό το Over 2.5 στο 1.55 από την Stoiximan.

Νις – Ναντ (22.00)

Έτσι όπως έκλεισε το προηγούμενο έτος, ανάλογα μπήκε στο 2022 η Νις, αφού κέρδισε εμφατικά την Μπρεστ με 3-0. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γκαλτιέ και τέταρτη σερί ανεξαρτήτως διοργάνωσης, που πιστοποιεί την εξαιρετική της κατάσταση. Δεύτερη πλέον στο Σαμπιονά, θέση που θέλει να διατηρήσει τόσο μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης, αλλά και γενικά στην σεζόν.

Σε θετικό μομέντουμ και η Ναντ, που κράτησε το μηδέν στο 0-0 απέναντι στην Μονακό εντός έδρας. Κάπως έτσι διεύρυνε το αήττητο ης σερί στις έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και είναι μια από τις αξιόλογες παρουσίες της σεζόν. Ένα σερί βέβαια που κινδυνεύει σήμερα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας, όπως είναι η Νις, αλλά μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για τη Νις, αλλά έχει την ποιότητα και το ρόστερ να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επιβεβαιώσει τον άσο στο 1.83 από τη Bet365.gr.

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας (22.00)

Έστω και στην διαδικασία της παράτασης, η Μπράιτον απέκλεισε την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας με 2-1, περνώντας στην επόμενη φάση του FA Cup. Έτσι, επιβεβαίωσε την άνοδο της όλο αυτό το διάστημα, αφού και στο πρωτάθλημα τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Στις 2/1 κέρδισε την Έβερτον εκτός έδρας με 3-2 και βελτίωσε σε μεγάλο ποσοστό την βαθμολογική της εικόνα.

Από πρόκριση στο κύπελλο προέρχεται και η Κρίσταλ Πάλας, αφού κέρδισε την Μίλγουολ εκτός έδρας με 2-1. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά θέλει να διακριθεί όσο περισσότερο φέτος, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει άσχημα, παρά την πρόσφατη ήττα από την Γουέστ Χαμ με 3-2. Βαθμολογικά συνεχίζει άνετη και χωρίς άγχος θα πάει γι’ ακόμη μια ζημιά, αυτή την φορά στο γήπεδο της Μπράιτον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν καλά και σκοράρουν. Το Goal/Goal φαντάζει πιθανό και πληρώνει 1.90 στην Bet365.

Πηγή: pierianews.gr