Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι ο γνωστός τραγουδιστής που συνελήφθη για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο τραγουδιστής έπιασε από τον λαιμό την σύζυγό του και την απείλησε. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψή του.

«Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δεν θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού»

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Γιάννης Γιοκαρίνης, αναφέρθηκε και στην εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ.

«Έχω μία γεμάτη ζωή, με απωθημένα τα οποία δεν μου αρέσουν και προσπαθώ να τα απομακρύνω. Δεν τα γουστάρω, δεν θέλω να έχω απωθημένα», ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ είπε ότι: «Τώρα τον αγαπάω τον εαυτό μου. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα και δεν το δεχόμουν. Κάνω κέφι και περνάω πολύ καλύτερα χωρίς το αλκοόλ. Έχω κενά μνήμης από την ζωή μου, δεν θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού. Έχω να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από τους ανθρώπους που έχω στεναχωρήσει την περίοδο που ήμουν αλκοολικός. Με τις εξαρτήσεις δεν κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου, κάνεις και στους άλλους, στενοχωρείς και άλλους. Και μόνο που σε βλέπουν να είσαι έτσι κορόιδο φτάνει».

«Η ζωή είναι ωραία αρκεί να το πάρουμε χαμπάρι και να το ευχαριστιόμαστε», σημείωσε.

Πηγή: pierianews.gr