Στην κορυφαία Διοργάνωση του έτους για την Ελληνική  Ομοσπονδία Αντισφαίρισης  που διεξήχθη στην περιοχή της Ραφήνας,στην Αττική από 21-27 Απριλίου 2023 πήραν μέρος οι 151 καλύτερες αθλήτριες  από ολόκληρη τη χώρα (Κρήτη, Ρόδο, Μυτιλήνη, Φλώρινα, Καλαμάτα, Πρέβεζα, Τρίπολη).

Η Ουσταμπασίδου Κατερίνα από την Κατερίνη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, κατακτώντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος  στα μονά.

Ειδικότερα, χαρακτηριστικό  ήταν το γεγονός πως δεν έχασε κανένα σετ στους 6 συνολικά αγώνες που έδωσε μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Α γύρος (64 αθλήτριες)          6-2 6-0

Β γύρος (32 αθλήτριες)          6-0 6-1

Γ γύρος (16 αθλήτριες)          6-0 6-1

Προημιτελικά (8 αθλήτριες)    6-3 6-1

Ημιτελικά                              6-3 6-2

Τελικός                                 7-5 6-3

Η Ουσταμπασίδου  που πρόσφατα μεταγράφηκε στην Θεσσαλονίκη, στον  όμιλο των πρωταθλητών της γείτονας πόλης και προπονείται υπό την οδηγίες του κ. Μιχαηλίδη Μάριου και γυμνάζεται με τον συντοπίτη μας Κωνσταντίνο Τσιαμπέρα κατέκτησε και την 2η θέση στα παιχνίδια των διπλών  στη κατηγορία των 14 ετών με συμπαίκτρια  την Παναγιωτίδου Λυδία του Ο.Α. Θεσσαλονίκης επίσης.

Η Ουσταμπασίδου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις πρώτες 50 αθλήτριες στο κόσμο στην ηλικιακή της κατηγορία και στοχεύει όλο και ψηλότερα.

Στην ερώτηση Επόμενος Στόχος, μειδιά, κοντοστέκεται και άπαντα με θάρρος να επιτύχει ακριβώς το ίδιο και στο σχολείο της αφού σύντομα έρχονται οι απολυτήριες εξετάσεις  της Β Γυμνάσιου για την ίδια και όλα τα παιδιά.

Νέοι να τους πιεις στο ποτήρι…Όαση στην έρημο της νωχελικότητας…

Καλή επιτυχία σε ότι εσύ ορίσεις Κατερίνα σου ευχόμαστε από Καρδιάς…

Πηγή: pierianews.gr