Τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης με 4 οχήματα ανάμεσα τους και λεωφορείο.

Νεκρός είναι ο 51χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο συγκρούστηκε το αγροτικό που επιχείρησε την προσπέραση νταλίκας, στην εθνική οδό. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος καταγόταν από την Άρτα, αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Δύο ακόμη τραυματίστηκαν στο τροχαίο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικίας 29 ετών και η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η υγεία τους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την τροχαία Ιωαννίνων, το αγροτικό όχημα που επιχείρησε προσπέραση νταλίκας, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πίσω από το ΙΧ ακολουθούσε αλβανικό λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση. Ένα τρίτο αυτοκίνητο, που ακολουθούσε το λεωφορείο, δεν απέφυγε τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνοδηγός να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: pierianews.gr