Ο Βαλάντης εξηγεί γιατί συμπορεύεται με το «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων».

Με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων, «κατεβαίνει» ο Βαλάντης.

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρονται οι λόγοι που οδήγησαν τον γνωστό τραγουδιστή στο να πολιτευτεί:

«Συμπορεύομαι και ευθυγραμμίζομαι με τις θέσεις του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” του Γιώργου Τράγκα γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση που οδήγησε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας στη φτώχεια και τη μελαγχολία.

Πιστεύω ότι το “ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” έχει θετικό ρόλο, δεν θα προδώσει τον κόσμο και θα υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία.»

Το ενδιαφέρον για την πολιτική και το φλέρτ (;) με τη ΝΔ

Το 2014 ο Βαλάντης – κατά κόσμον Χρυσοβαλάντης Αυγενικός – είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική αρένα και να πολιτευτεί στη Δωδεκάνησο, καθώς κατάγεται από τη Ρόδο.

Τότε, είχε αποφύγει να αναφέρει αν θα βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, «με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς» όπως αναφέρεται σε τοπικό μέσο, και είχε δηλώσει ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές με κάποιο ακραίο πολιτικό κόμμα.

Πάντως, δεν τον είχαμε δει υποψήφιο σε μετέπειτα εκλογές.

Με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο τραγουδιστής είχε γνωρίσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια καθώς ήταν προσκεκλημένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Λευκού Οίκου το 2017.

Ο Βαλάντης βρέθηκε εκεί ως καλεσμένος του ξαδέρφου του, Γκας Μπιλιράκη, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Μάλιστα, είχε βγάλει φωτογραφία με το τότε προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ:

Πηγή: pierianews.gr