Οι σεξουαλικές προτιμήσεις – συμπεριλαμβανομένων των πότε, πώς και με ποιον – είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα. Μία προτίμηση, όμως, που ίσως δεν αντιλαμβάνεστε και εσείς οι ίδιοι ότι έχετε και δεν έχετε καν σκεφτεί πως επηρεάζει την όρεξή σας για σεξ; Η αγαπημένη σας ημέρα της εβδομάδας. Κι όμως, μία νέα αναφορά από την πλατφόρμα σεξουαλικών προϊόντων και βοηθημάτων Adam & Eve, ισχυρίζεται πως κάποιες ημέρες έχουμε μεγαλύτερη όρεξη και άλλες όχι. Αυτό, θα πείτε, είναι κάτι που τ γνωρίζαμε και το ζούμε, κιόλας. Ποια περίοδο της εβδομάδας, όμως, αφήνουμε εντελώς στην άκρη τη σεξουαλική μας δραστηριότητα; Ποιες είναι, με λίγα λόγια, οι λιγότερο δημοφιλείς μέρες για να κάνετε σεξ;

Η Τετάρτη και η Πέμπτη! Στην έρευνα δεν καταγράφονται οι λόγοι που συμβαίνει αυτό, αλλά σύμφωνα με την σεξολόγο Jenni Skyler, αυτό ίσως οφείλεται στο ότι στη μέση της εβδομάδας η πίεση και το στρες από τις υποχρεώσεις χτυπούν «κόκκινο», ενώ τα επίπεδα κούρασης είναι αρκετά αυξημένα και η έλλειψη χρόνου έντονη.

Σύμφωνα με την ειδικό αυτό δεν είναι υγιές για την εξέλιξη της σχέσης, αφού μπορεί να αποξενώσει το ζευγάρι. Η ίδια προτείνει τρεις τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, ακόμα και όταν η κούραση και το άγχος σάς καταβάλλουν.

«Το να “ανεβάσεις τη θερμοκρασία” με το ταίρι σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνετε και σεξ και αυτό δεν είναι κακό. Μπορείτε να βάλετε στο παιχνίδι τα χόμπι σας και να περάσετε μαζί χρόνο ή να επιλέξετε ένα ερωτικό βοήθημα. Ορισμένες φορές ακόμα και η όψη τους ανεβάζει τη λίμπιντο. Από την άλλη μπορείτε να καταναλώσετε ένα αφροδισιακό ρόφημα ή φαγητό και να επιδοθείτε σε αγκαλιές και χάδια».

Πηγή: pierianews.gr