Ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Αναστασία Ζάρκα και για λογαριασμό του “Breakfast@star” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του.

Τί δήλωσε ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα του star για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε.

“Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα…

Ας θυμηθούμε και τι είχε δηλώσει ο Ηλίας Μαμαλάκης για το συμβάν.

Λίγο μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το εξιτήριο από το νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε, ο σεφ άφησε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός που γιορτάζει τα γενέθλιά του ζωντανός.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης έγραψε:

«Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ’ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ’ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή.

«Αυτό να θυμάσαι»: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα του 12χρονου Αλέξανδρου πριν «φύγει» από τη ζωή

Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές.

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους».

«Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολλαπλές εμπειρίες. Λόγω χαρακτήρα επανεκκινώ τη ζωή μου, δεν μπορώ να κλαίω πάνω από τη “βρεγμένη ζάχαρη”. Σπούδασα οικονομικά και έκανα μια καλή καριέρα.

Κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτή την πορεία και τη μαγειρική. Η πρώτη μου σύζυγος με στήριξε πολύ όταν επέλεξα τη μαγειρική. Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ που έχω την ευθύνη του εαυτού μου. Κάποιος με οικογένεια πρέπει να μελετήσει το ρίσκο», είπε αρχικά ο σεφ Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε κλείνοντας: «Όταν παντρεύτηκα τη δεύτερη σύζυγό μου, ήξερα το ρίσκο γιατί είχε παιδιά. Απέκτησα μια απευθείας σχέση μαζί τους. Το καλοκαίρι θα βαφτίσουμε το τρίτο μας εγγόνι, θα του δώσουμε το όνομα Ηλίας».

Πηγή: pierianews.gr