Ποιοι είναι οι έρωτες της ελληνικής showbiz που απασχόλησαν την επικαιρότητα το 2021; Άλλοι προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό και άλλοι βγήκαν στους δρόμους… να το φωνάξουν. Όμως, όπως λέει και ο σοφός λαός “ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται”.

Αυτοί είναι λοιπόν οι celebrities που “χτυπήθηκαν” από… τα βέλη του έρωτα και δεν θα είναι μόνοι φέτος τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιός είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης

Είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από το αεροδρόμιο. Μετά το κυνηγητό των παπαράτσι, οι δυο τους κάνουν πλέον κοινές εμφανίσεις και δεν κρύβουν την σχέση τους.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι

Τον έρωτα τους δεν κρύβουν και η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι, οι οποίοι μένουν μαζί. Μάλιστα, η Λάουρα είχε πει ότι γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι.

Μαίρη Συνατσάκη -Ίαν Στρατής

Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή ήταν κοινό μυστικό μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν η Μαίρη το παραδέχτηκε σε συνέντευξή της. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε πει ότι δεν την αφορούν τα σχόλια που μπορεί να κάνουν για την διαφορά ηλικίας τους, καθώς το θεωρεί “απαρχαιωμένο”. Από την άλλη πλευρά, ο Ίαν σε συνέντευξή του έχει πει πως έχει σκεφτεί πως θα της κάνει πρόταση γάμου.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πολύ ερωτευμένοι. Για την αρχή της γνωριμίας τους η Ιωάννα είχε δηλώσει ότι δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο “love story” στην αρχή. “Η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε μέσω social media”, είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: pierianews.gr