Η Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, αναφέρεται στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, που καταφέρνει να διατηρείται στον χρόνο αλλά και την κόρη της που ζει στην Αμερική, μίλησε η μοναδική Άννα Βίσση, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Πατρινόραμα».

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» εξομολογήθηκε πως από τότε που γνώρισε τον Νίκο Καρβέλα, άλλαξαν όλα στη ζωή της και παραδέχτηκε πως τόσο τα εγγόνια της όσο και η κόρη της, της λείπουν πολύ.

– Προφανώς, για εσάς ο Νίκος Καρβέλας αποτελεί ακόμα ένα αναπόσπαστο καλλιτεχνικό κομμάτι της ζωής σας?

Θα μου άρεσε να με ρωτούσατε τι είναι ο Νίκος Καρβέλας για μένα. Και θα σας απαντούσα ότι χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα.

– Στην μέχρι τώρα καριέρα σας, έχετε μουσικά απωθημένα, υπήρχε για παράδειγμα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που έγινε επιτυχία από άλλον τραγουδιστή, αλλά θα θέλετε να το έχετε ερμηνεύσει εσείς;

Και αυτό θα έλεγα ότι είναι ένα από τα απωθημένα μου και δεν είναι ένα τραγούδι, αλλά αρκετά. Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω με την Panik Records. Κομμάτια του Νίκου δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές αλλά και ο ίδιος και θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι με ένα δικό μου τρόπο και με αλλιώτικη ενορχήστρωση – από όλα τα είδη που έχει δώσει ο Νίκος.

– Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ένα περιστατικό που σημάδεψε την μετέπειτα πορεία σας στον χώρο;

Από τότε που γνώρισα τον Καρβέλα και με τον τρόπο που τον γνώρισα και με όλα αυτά που ζήσαμε στη Eurovision του ´82 στο Harrogate της Αγγλίας, άλλαξαν όλα στη ζωή μου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, κλήθηκε να σχολιάσει το φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision.

– Έχετε συμμετάσχει στην Eurovision τρεις φορές, εκπροσωπώντας δυο φορές την Ελλάδα και μια την Κύπρο. Πως βλέπετε σήμερα τον θεσμό αυτό; Και αλήθεια είστε από τα λίγα πρόσωπα που δεν έχει πρόβλημα να λέτε την ηλικία σας και φυσικά να δείχνετε πάντα νέα! Τι κάνετε και διατηρείστε σε τέτοια φόρμα και ποιο είναι το μυστικό;

Τον θεσμό της Eurovision τον βλέπω και σήμερα όπως τον έβλεπα πάντα! Ένα ωραίο φεστιβάλ τραγουδιού, ένα πάρτι και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση καλλιτεχνών από διάφορα μέρη του κόσμου. Όσον αφορά την εικόνα μου απλώς μου αρέσει να τρέφομαι όσο πιο υγιεινά γίνεται και να αθλούμαι, κάτι που πιστεύω βοηθά στα πάντα μας.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Άννας Βίσση στο «Πατρινόραμα».

Πηγή: pierianews.gr