Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την προσωπική του ζωή και όπως αποκάλυψε έχει έρθει κάτι καλό, που έχει αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Love it” σχετικά με το θέατρο και το κίνημα #metoo.

“Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος” είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχθηκε ότι βρέθηκε για δύο Σαββατοκύριακα στην Ύδρα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός είναι σε σχέση και πέρασε μέρος των διακοπών του στην Ύδρα με την γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά. Η ξανθιά επιχειρηματίας διαθέτει σπίτι στην Ύδρα, όπου και βρέθηκε ο ηθοποιός.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος, με τον Απόστολο Γκλέτσο να απαντά ότι “αυτά είναι για μένα. Δεν τα ανακοινώνουμε, αλλά ναι είμαι μια χαρά”.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την κόρη του, τονίζοντας ότι αν ήθελε να γίνει ηθοποιός και ο ίδιος της έλεγε όχι, δεν θα τον άκουγε.

“Δεν ξέρω αν ήταν κοροναϊός αυτό που πέρασα ή μια λοίμωξη. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε. Έχω κάνει τα εμβόλια” σημείωσε.

“Τα όσα έγιναν με το #metoo στο θέατρο, δεν νομίζω να το επηρεάσουν. Βρέθηκαν τρεις, είναι ένα ποσοστό απειροελάχιστο, δεν θα επηρεάσει την κοινή γνώμη για το θέατρο” είπε, ενώ αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιπππίδη σχολίασε ότι “Είχαμε μιλήσει, τον είχα θαυμάσει επί σκηνής, αλλά δεν είχαμε παίξει μαζί. Όταν κάποιος πάρει δύναμη στα χέρια του, δείχνει και τι κουβαλάει στην ψυχή και στο κεφάλι που τελικά”.

Απόστολος Γκλέτσος: Μου καυτηρίασαν την καρδιά χωρίς νάρκωση

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

“Εγώ δεν ξέρω αν τελικά νόσησα, γιατί κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά. Είχα ένα ζήτημα αναπνευστικό, αλλά τελικά δεν ξέρουμε τι ήταν ακριβώς. Το σημαντικό είναι ότι την έβγαλα καλά, παρά το υποκείμενο νόσημα που έχω. Ωστόσο, κάποιοι συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται πολύ, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Δυστυχώς βλέπω ότι έχουμε και άλλα δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε” ανέφερε.

Ποιος είναι ο απολογισμός αυτών που ζήσαμε, εξαιτίας της πανδημίας;

Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος

Σας διέπει μια ταπεινότητα ως προς την εξωτερική σας εμφάνιση. Κατά καιρούς δηλώνετε ότι δεν θεωρείτε τον εαυτό σας όμορφο, αν και η εμφάνισή σας είναι αυτή που σας έχει χαρακτηρίσει. Νιώθετε ενοχή γι’ αυτό;

Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το «ωραίος» είναι για γέλια.

Έχετε αναφερθεί στην εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβληθήκατε στα 35 σας. Περιγράψατε μια επίπονη διαδικασία, την οποία δεν χωράει ανθρώπινος νους. Τι συνέβη τότε;

Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα.

Πηγή: pierianews.gr