Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια και οι συνεργάτες της στη συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στο Instagram η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν υπό τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς τα πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω», περιέγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου, με την τραγουδίστρια να συνεχίζει λέγοντας πως εκείνη, επειδή πάσχει από ιλίγγους, χρειάστηκε να πάρει φάρμακα για να μπορέσει να ανέβει στη σκηνή!

«Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα από την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία», έγραψε αλλά πρόσθεσε απευθυνόμενη στο κοινό: «ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά…

Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της περίστασης. Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο. Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά».

Πηγή: pierianews.gr