Είναι πολλά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που η τηλεοπτική σειρά «Πάρα Πέντε» έριξε αυλαία. Συγκεκριμένα… 15 σε αριθμό. Οι ηθοποιοί προφανώς και έχουν αλλάξει από τότε. Ωστόσο υπάρχει μια συγκεκριμένη που… δεν θα την αναγνωρίζαμε αν τη βλέπαμε στο δρόμο. Ο λόγος

Η «κοντή» του «Παρά Πέντε», η νύφη της Θεοπούλας με τα φουντωτά μαλλιά, είναι το τελείως αντίθετο πλέον. Η Κατερίνα Θεοχάρη έχει γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα, ενώ το Instagram της είναι… φωτιά.

«Η επιτυχία του Παρά Πέντε ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το MEGA και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την ‘κοντή’. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι ‘είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο’. Η ‘κοντή’ θα με ακολουθεί για πάντα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει ‘α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή’. Είμαι 1,66» έχει δηλώσει σε συνέντευξη.

Πώς είναι σήμερα όμως η Κατερίνα Θεοχάρη; Δείτε μόνοι σας…

Πηγή: pierianews.gr