Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως βιώνει ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου»  Δημήτρης Καλλιβωκάς. Σύμφωνα με την Espresso ο σπουδαίος ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν η οικιακή βοηθός του και τα ανίψια του, προκειμένου να μεταφερθεί στα επείγοντα περιστατικά κλινικής της Αθήνας. Οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα, ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του σπουδαίου ηθοποιού.

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς άφησε εποχή με τους ρόλους στους οποίους έπαιξε δίπλα σε μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς όπως η Ειρήνη Παπά, η Έλλη Λαμπέτη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Τζένη Καρέζη και η Μαίρη Αρώνη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Γερμανίδα σύζυγό του Ιωάννα εδώ και 55 χρόνια, ζώντας μια ήρεμη ζωή μεταξύ Αθήνας και Τήνου. Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά, ωστόσο η ζωή τους φέρθηκε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει: «Με πολλή αγάπη. Πέρασα τα 90 χρόνια μου. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας άνθρωπος. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι.  Άλλωστε, πιστεύω ότι απλώς θα κοιμηθώ. Οι συγγενείς και οι φίλοι θα κλαίνε για μένα. Στον θάνατο, τυχερός είναι αυτός που φεύγει πρώτος. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια, μου λείπουν τα παιδιά».

Πηγή: pierianews.gr