Εγκατέλειψαν τα εγκόσμια από επιλογή και δεν το μετανιώνουν οι παρακάτω Έλληνες ηθοποιοί που γνώρισαν μεγάλη δόξα.

Υπάρχουν ορισμένα πρόσωπα της τηλεόρασης, τα οποία λατρέψαμε μέσα από τις εκπομπές ή τις σειρές στις οποίες εμφανίστηκαν που έχουν χαθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι καλλιτέχνες που, αν και έκαναν τεράστια επιτυχία, αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ακολουθήσουν την καρδιά τους. Πρόκειται για 5 Έλληνες και Ελληνίδες που άφησαν την τηλεόραση και ακολούθησαν μία διαφορετική πορεία στη ζωή τους.

Ποιοι είναι οι Έλληνες ηθοποιοί που εγκατέλειψαν τα φλας

Στέργιος Νένες

ηθοποιοί

Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου & Ελένης», τις σεζόν 1998 – 1999 και 1999 – 2000.

Η φήμη του εκτοξεύθηκε ως «Νικόλας Βαρθακούλιας». Κάνοντας το πρόσωπό του αναγνωρίσιμο στα μάτια όλων.

Ο ηθοποιός φαινομενικά έχει αλλάξει πορεία. Πλέον είναι επαγγελματίας οδηγός της Uber, έχοντας αφήσει πίσω του την υποκριτική.

Τζένη Ιωακειμίδου

Η γυναίκα που ερωτεύτηκε το ανδρικό κοινό. Το «Βότκα Πορτοκάλι» την έκανε γνωστή. Η επόμενη επιτυχία της ήταν το «Φάε τη Σοκολάτα σου» με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Advertisement

Έχοντας πλέον ένα μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή της, η Τζένη Ιωακειμίδου πήγε στην Αμερική. Ζει πλέον μόνιμα εκεί με την οικογένειά της.

Ναταλία Λιονάκη

ηθοποιοί

Εξίσου δημοφιλής περίπτωση σε κίτρινες εκπομπές. Μετά το καθημερινό που έκανε στο Mega, η Ναταλία απεκδύθηκε εντελώς τον κοσμικό της μανδύα.

Κοσμικό όχι μόνο με την έννοια που δίνουν οι μοναχοί και οι καλόγριες αλλά με την έννοια της κοσμικότητας που συναντά ένας ηθοποιός. Το λεγόμενο γκλάμουρ. Αυτό δεν της ταίριαζε και βρήκε μιαν άλλη πλευρά του εαυτού της, την οποία και ακολούθησε.

Γιώργος Σεϊταρίδης

Ο πιο γνωστός ρόλος του είναι αυτός του Περιστερόπουλου στο Singles. Πιο πριν, αυτός στις Σειρήνες στο Αιγαίο. Κάπου το 2010 πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά του ΑΝΤ1, όπου υποδυόταν έναν τύπο που είχε ξυπνήσει από κόμμα μετά από 20 χρόνια, η οποία όμως δε βρήκε μεγάλη επιτυχία. Πλέον, είναι στην Θεσσαλία, εκεί όπου καλλιεργεί χωράφια.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάποιες αραιές εμφανίσεις σε θεατρικό επίπεδο, αλλά όχι με διάρκεια.

Μαρί Κυριακού

ηθοποιοί

Όλοι μας είχαμε την εντύπωση ότι η Μαρί Κυριακού άφησε την υποκριτική γιατί παντρεύτηκε κι επομένως δεν είχε τόσο ανάγκη τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι για εκείνη η σκέψη είχε έρθει νωρίτερα. Τα λόγια της σε συνέντευξη που έδωσε το 2016 επεξηγούν.

«Ήθελα να έχω προσωπική ζωή, ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα, ήθελα τους φίλους μου, δεν μπορούσα να αφοσιωθώ σε αυτό. Βέβαια, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που πάντα θαύμαζα πολύ.

Έτσι, το θέατρο ήταν για μένα ένας μικρός κύκλος, ο οποίος έκλεισε πολύ πριν τον γάμο μου. Όσο για την τηλεόραση, το 2004 που παντρεύτηκα δούλευα ήδη στο “Γλυκό του Κουταλιού” και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μήνες μετά τον γάμο. Τότε, βέβαια, ήδη σχεδίαζα το “Με Αγάπη” στο μυαλό μου, οπότε στη συνέχεια αφιερώθηκα αποκλειστικά σε αυτό».

Βέβαια, η τηλεόραση δεν έμεινε εκτός του κάδρου της. Την άφησε από το επίπεδο της υποκριτικής και μετά βρέθηκε εκεί από ένα άλλο πόστο και με διαφορετική ιδιότητα.

Πηγή: pierianews.gr