Ναταλία Γερμανού: Συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη παρουσιάστρια στο περιοδικό “HELLO!” και στην Μαρία Κολλιάτσα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως υπάρχουν καλεσμένοι που δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα κάνει κουίζ στο τέλος της σεζόν, όπου θα αποκαλύψει τα ονόματα αυτά.

Ναταλία Γερμανού: Απόσπασμα από τα όσα είπε στη συνέντευξη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “HELLO!” και στην Μαρία Κολλιάτσα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο Σασμός φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή. Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσά τους;

Ν. Γερμανού: «Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: «Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω». Εκεί λες: «Τι ζούμε;». Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι»!

Πηγή: pierianews.gr