Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, ανοίχτηκε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφο της, όσο και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία.

Συνέντευξη λοιπόν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου, η οποία μίλησε για την ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της, την έλλειψη αυτοπεποίθησης που οδήγησε σε κακές σχέσεις και την καταλυτική γνωριμία με το σύζυγό της.

«Φοβήθηκα μη γίνω τέρας και έγινα γατάκι»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για την περιπέτεια της υγείας της

«Όταν δεν ξέρεις αν εσύ ο ίδιος αξίζεις, πώς θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς, μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς, με αποδέχτηκε όπως είμαι. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά μέχρι τελικής πνοής θα το παλεύω. Στις σχέσεις μου, θεωρούσα ότι γενικά δεν αξίζω μία καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω. Ακόμα και στη δουλειά μου δεν τόλμησα όσα θα ήθελα. Ακόμα κι όταν έφευγα από μία σχέση, που ένιωθα ότι με καταπατούσαν, έμπαινα με πολύ φόβο στην επόμενη», είπε χαρακτηριστικά.

Πως μπήκε ο Μάνος Στρατάκης στην ζωή της Κατερίνας Λέχου

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν ο Μάνος Στρατάκης μπήκε στη ζωή της, ευτυχώς την «πέτυχε» σε μία φάση διαύγειας, όπου μπορούσε να εκτιμήσει τον άνθρωπο που έχει απέναντί της.

«Φοβήθηκα μη γίνω τέρας και έγινα γατάκι»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για την περιπέτεια της υγείας της

«Όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης, δεν βλέπεις καθαρά. Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος, ευτυχώς ήμουν σε φάση διαύγειας. Κύλησαν 15 χρόνια με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες, αλλά ποτέ με χωρισμούς. Στις μεγάλες μας εντάσεις του έλεγα: “δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ να μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε”», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, το έχει αποκλείσει, καθώς περνάει πολύ χρόνο με τα ανίψια της, τα οποία μάλιστα, είναι οκτώ.

«Φοβήθηκα μη γίνω τέρας και έγινα γατάκι»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για την περιπέτεια της υγείας της

«Έχω οκτώ ανίψια, με εμπιστεύονται πολύ σαν θεία και πολλές φορές λειτουργώ σαν δίαυλος επικοινωνίας με τις μητέρες τους για κάτι που θέλουν. Με 8 ανίψια ποιος θα τολμήσει να μου πει “κάνε παιδί”;», είπε.

Όσο για την καριέρα της και την εντυπωσιακή της εικόνα, εξήγησε πως ποτέ δεν ένιωσε ότι είναι «μοιραία γυναίκα» και μάλιστα, ούτε έχει κληθεί ποτέ να παίξει αυτό τον ρόλο.

Περισσότερες δηλώσεις από την Κατερίνα Λέχου

«Δεν ένιωσα ποτέ ωραία μοιραία γυναίκα, μόνο μια φορά την έκανα στο “Είσαι το ταίρι μου”. Δεν έχω κάνει ποτέ τη μοιραία. Την ηλικία μου δεν την κρύβω, τη λέω κανονικά. Δεν με αγχώνει ο χρόνος, γιατί και από τύχη και πρόνοια, προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και προσέχω και τι τρώω», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

«Φοβήθηκα μη γίνω τέρας και έγινα γατάκι»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για την περιπέτεια της υγείας της

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της, το οποίο τελικά, της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου. Κράτησε πολλά χρόνια κι ήταν η σκολίωση. Από τα έντεκά μου έχω υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στη σπονδυλική μου στήλη κι έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό.

Ως ασθενής ναι ταλαιπωρήθηκα, αλλά η ασθένεια παράλληλα μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες, πήγαινα σχολείο και τα παιδιά με έδειχναν περίεργα. Ευτυχώς, κέρδισα δύο πολύ καλές φίλες. Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι μεν, σε δυναμώνει, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ σκληρό κι εγωκεντρικό ή να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ φοβήθηκα μη γίνω τέρας κι από τον φόβο αυτό, έγινα τελικά γατάκι στην συμπεριφορά μου», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Πηγή: pierianews.gr