Την Κυριακή 23 Μαίου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, τον ΠΟ Φήκης, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, έχοντας χτίσει ένα σερί συνεχόμενων νικών, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Λαγδάρης, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Οι  υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Οι ποδοσφαιριστες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Πηγή: pierianews.gr