Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αυτές τις γιορτές εκμεταλλεύτηκαν τις συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, για να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων το ζευγάρι βρίσκεται συνέχεια σε απόσταση.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα μαζί, καθώς λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊο και μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε το νέο έτος στην αγκαλιά του συντρόφου της, με τον οποίο μετά την επανασύνδεσή τους το φθινόπωρο του 2020 διανύουν την καλύτερη φάση τους.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια» και δεν δίστασε να εκφράσει τον έρωτά της για τον διεθνή ποδοσφαιριστή με τον οποίο βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία χρόνια.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Πηγή: pierianews.gr