Σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις προχωρά στο νέο του βιβλίου, Spare, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας Χάρι.

Διεθνείς ιστοσελίδες, παρά τις διαρροές που υπήρχαν πριν την κυκλοφορία, συνεχίζουν να παρουσιάζουν αποσπάσματά του και μοιράζονται άγνωστα περιστατικά και λεπτομέρειες που συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει πώς ο ίδιος βίωσε γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του, ενώ αποτυπώνει στο χαρτί παράπονα και δυσαρέσκεια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ο δούκας του Σάσεξ προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις, όπως το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η Μέγκαν Μαρκλ και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

Στις σελίδες του βιβλίου, ο πρίγκιπας Χάρι, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πού έκανε για πρώτη φορά σεξ.

Όπως περιγράφει, όταν ήταν 17 έκανε για πρώτη φορά σεξ σε δημόσιο χώρο με μια μεγαλύτερη από εκείνον γυναίκα.
«Ήμουν ένας 17χρονος, πρόθυμος να δοκιμάσω σχεδόν οτιδήποτε θα ανέτρεπε την καθιερωμένη τάξη πραγμάτων. Τουλάχιστον αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου», γράφει.

Όπως περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι, έκαναν σεξ σε ένα χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ, με την γυναίκα μνα του φέρεται σαν «νεαρό επιβήτορα», όπως σημειώνει.

«Της άρεσαν τα άλογα και μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα», γράφει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ήταν μια γρήγορη συνάντηση. «Μετά μου έριξε ένα χαστούκι στα οπίσθια και με έστειλε στο καλό», αναφέρει.

«Ένα από τα λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ. Αναμφισβήτητα κάποιος μας είχε δει», δηλώνει.

Πηγή: pierianews.gr