Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Ναταλία  Δραγούμη σχετικά με τις ερωτικές σκηνές που κυκλοφόρησαν με την ίδια.

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στο τρόπο που επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση στα επαγγελματικά της αλλά και στην περιπέτεια που πέρασε λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν eρωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε π@ρν@γραφικό σάιτ.

Μιλώντας για το αν η εξωτερική της εμφάνιση τη βοήθησε ή τη δυσκόλεψε στα επαγγελματικά της, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη είπε: «Μπορεί η ομορφιά να σου ανοίξει μια πόρτα, την πρώτη, αλλά τις υπόλοιπες πρέπει να τις ανοίγεις εσύ. Όταν ήμουν μικρή με πείραζε ο τίτλος του sex symbol. Τώρα δε με πειράζει».

«Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο “δείτε επώνυμες να κάνουν σeξ”. Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς.

Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά. Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς», εξήγησε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη αναφορικά με τη χρήση υλικού από δουλειές της από κάποιους που προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ως πορνό.

Πηγή: pierianews.gr