Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η γυναίκα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη στην παρουσίαση ενός λογοτεχνικού βιβλίου.

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή έχει καθημερινά ένα γεμάτο πρόγραμμα στο Kέντρο Υγείας Μαστού αλλά και μέσα στο χειρουργείο αφού έχει αφιερωθεί στις καινοτόμες επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού μετά από καρκίνο.

Ωστόσο η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή όταν βρίσκει χρόνο φροντίζει να κάνει και άλλα πράγματα που αγαπά. To απόγευμα του Σαββάτου 15/5 βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του της Αργυρώς Αγγελοπούλου «Μια κορδελίτσα που τη λέγαν Ιππολύτη» που αναφέρεται στη μάχη μιας μαμάς με τον καρκίνο του μαστού.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που είναι χειρουργός μαστού, έχει γράψει στο βιβλίο το εισαγωγικό σημείωμα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλά στα παιδιά για τον καρκίνο του μαστού “ζωγραφίζοντας” για αυτά τις επώδυνες καταστάσεις που προκαλεί η νόσος, µε τα χρώματα της κατανόησης, της αγάπης, της συμμετοχής και της συμπαράστασης.

Η Νατάσα Παζαΐτη παρευρέθηκε μαζί με τα παιδιά της, Αλέξανδρο και Αλίκη και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανοιξιάτικο σύνολο που επέλεξε.

Δείτε τις φωτογραφίες

Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη

Πηγή: pierianews.gr