Όσο κι αν αρκετοί ηθοποιοί του Hollywood επιλέγουν το Λος Άντζελες ως βάση τους, σιγά σιγά φαίνεται πως υπάρχει μία αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Σε αυτούς που σκοπεύουν να κάνουν μία νέα αρχή ανήκει και ο Brad Pitt, ο οποίος σύμφωνα με το Celeb Network, πουλάει το σπίτι του και αποχωρεί από την περιοχή Los Feliz του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο ηθοποιός είχε αγοράσει την πολυτελή πριν από περίπου 30 χρόνια από την ηθοποιό Cassandra Peterson για 1,7 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για 39 εκατομμύρια. Να σημειωθεί πως η έπαυλη είχε ξεκινήσει από τα 45 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο, ωστόσο η τιμή της έπεσε χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο.

Αναμφίβολα, το σπίτι αυτό για τον Pitt πιθανώς σήμαινε πολλά, αφού ήταν η βάση του με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, και τα 6 τους παιδιά, προσφέροντάς τους αρκετά πλεονεκτήματα, χάρη στα 620 τμ αυτής με το πάρκο skate, την αίθουσα χορού, το σινεμά και τις δύο πισίνες. Μάλιστα, φημολογείται πως στην ανακαινισμένη κατοικία, που έχει έτος κατασκευής το 1910, ο Jimi Hendrix είχε γράψει το “May This Be Love” το 1967.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός πρόκειται να κάνει μία καινούρια αρχή στο Carmel Highlands, μία μικρή πόλη στη βόρεια Καλιφόρνια, στην οποία αγόρασε μία έπαυλη με θέα τον ωκεανό για 40 εκατομμύρια δολάρια – την πιο ακριβή κατοικία στην περιοχή. Σίγουρα, η “φυγή” οφείλεται σε μία καινούρια αρχή που επιθυμεί να πραγματοποιήσει, ωστόσο το γεγονός ότι θέλει να πουλήσει την κατοικία του στο Λος Άντζελες μπορεί να εξηγείται από τον νέο νόμο στα φορολογικά. Η εν λόγω απόφαση, που πρόκειται να μπει σε εφαρμογή την 1η Απριλίου, θα υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες που θα θέλουν να πουλήσουν την κατοικία τους στο Λος Άντζελες να πληρώνουν φόρο 5.5%, αν η τιμή της πώλησης ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: pierianews.gr