Σαράντα πέντε χρόνια πέρασαν από το ντεμπούτο της τηλεοπτικής σαπουνόπερας «Ντάλας» και οι πρωταγωνιστές μαζί με έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς συναντήθηκαν για να θυμηθούν τα παλιά.

Στο «Ντάλας» πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων, ο Πάτρικ Ντάφι, η Λίντα Γκρέι, η Σαρλίν Τίλτον, η Όντρεϊ Λάντερς, ο Στιβ Κάναλι, η Τζόαν Βαν Αρκ, η Σέρι Γουίλσον και η Κάθι Πόντεγουελ, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί με τον σκηνοθέτη Μάικλ Πρις στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια για να τιμήσουν τα 45 χρόνια της σειράς.

Μιλώντας για τη σειρά στο αμερικανικό περιοδικό People η Γκρέι είπε: «Νομίζω ότι το Ντάλας ήταν μία πολύ δημοφιλής καθημερινή σαπουνόπερα, ήταν μία μεγάλη παραγωγή και κάλυπτε την ανάγκη των τηλεθεατών που αγαπούν να βλέπουν μια σειρά με σασπένς που πάντα έχει κάτι να τους δώσει στη συνέχεια».

«Επειδή η σειρά ήταν στον τηλεοπτικό αέρα για πολλά χρόνια το κοινό γνώρισε τους χαρακτήρες σε βάθος και τους νοιάστηκε πραγματικά και οι χαρακτήρες πέρασαν τόσα πολλά», πρόσθεσε η Γκρέι. «Και νομίζω ότι στους θαυμαστές άρεσε πολύ να ταυτίζονται με τις ιστορίες που ξεπερνούσαν τη ζωή… Το “Ντάλας” είχε μεγάλη επιρροή».

Πηγή: pierianews.gr