Εμφάνιση έκπληξη είχε η Ντέμι Μουρ στην πασαρέλα του Fendi στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι αλλά αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεν ήταν τα ρούχα που παρουσίασε αλλά το παραμορφωμένο πρόσωπό της, το οποίο τελικά ήταν αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τα τραβηγμένα μάγουλα με τα έντονα μήλα τονίζοντας ότι οι επεμβάσεις την άφησαν αγνώριστη. Ωστόσο, η σταρ του “Striptease” και του “Αόρατου Εραστή” μίλησε για την εμπειρία της στη Ναόμι Κάμπελ στο πλαίσιο του #NoFilterWithNaomi και έδειχνε πιο φυσική, σχεδόν ο παλιός καλός εαυτός της.

Η ίδια είπε: “Ήταν πολύ ιδιαίτερο για εμένα, αισθανόμουν μαγικά. Ήταν απίστευτα αξιομνημόνευτο. Πραγματικά ήταν τιμή!”. Τέσσερις πλαστικοί γιατροί μίλησαν στο περιοδικό OK και σχολίασαν ότι η εμφάνισή της ενδέχεται να οφειλόταν στο γεγονός ότι είχε ταξιδέψει αεροπορικώς με ενέσιμα ενθέματα” . Ο πλαστικός γιατρός Ράιαν Νάινστιν που δεν κουράρει τη Μουρ, είπε: “Ρουφούσε τα μάγουλά της”.

Η ίδια η Ντέμι μίλησε με ενθουσιασμό για το ταξίδι της επαινώντας την Air France για την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων μέσα στο αεροσκάφος. Μέσα στο στην καμπίνα ήμασταν η κόρη μου Σκάουτ και η Κάρα Ντελεβίν. Ήταν σαν πάρτι. Και ήμασταν και ασφαλείς από τον κοροναϊό!”.

Πηγή: pierianews.gr